Renske Vers Lam

Artikelnummer: 1I91-004
Complete vers vlees voeding voor honden. Ook zeer geschikt voor honden die slecht reageren op droog- en of blikvoeding of andere soorten van vlees. Renske Natuurlijke Diervoeding is samengesteld uit een mix van de allerbeste natuurlijke ingredi?nten uit de natuur. Het belangrijkste ingredi?nt in dit product is lam, maar ook volkoren rijst en groenten zijn toegevoegd om de maaltijd compleet te maken. Renske Vers Vlees is verrijkt met schotse zalm olie (voor een glanzende vacht en een goede ontwikkeling van de hersenen) en glucosamine en chondrointine (ter ondersteuning van de gewrichten en kapsels). Tevens is ons product rijk aan natuurlijke anti-oxydanten ter bestrijding van de vrije radicalen in het lichaam van uw hond. Onze zuivere verse natuurlijke ingredi?nten, zijn vacu?m geseald en zacht gestoomd voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen.

Ingrediënten
Vers lamsvlees (80%), Volkoren rijst (10%), Erwten, Wortelen, Zeewier extract, Kruiden, Vitaminen & mineralen, Glucosamine, Chondroitine

Voedingsadvies
Inhoud verpakking: 395 gram ℮
Aantal calorieën per 100 gram: 125 Kcal

Kleine hond: = 1 pakje
Middelgrote hond: = 2 pakjes
Grote hond: = 3 pakjes
Gemiddeld adviseren wij 1 pakje Renske Vers per 13 kg lichaamsgewicht van de hond per dag.

Voeden op kamertemperatuur
Wat over is kan gedurende 72 uren in de koelkast bewaard blijven. Als u wilt kunt u dit product in de magnetron gedurende 30-60 seconden verwarmen. Het moet dan wel binnen 20 minuten geconsumeerd worden.
Na openen koel bewaren.
ruw eiwit (%): 13
ruw vet (%): 5
ruwe vezels (%): 0,5
ruw as (%): 3
vocht (%): 75
vitamine A (E672): 2.500
vitamine D3 (E671): 200
vitamine E16 (mg/kg): 16
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen